CORONA-Virus

 

Beste patiënten,

Vermits de Corona-maatregelen verlengd zijn tem 19 april, zijn wij genoodzaakt om onze praktijk voorlopig ook nog tot dan gesloten te houden.

Wij mogen in principe enkel noodzakelijke behandelingen uitvoeren, dwz patiënten die pas geopereerd zijn, neurologische patiënten, patiënten met ademhalingsstoornissen en ook lymfedrainage. Deze patiënten zijn al of zullen nog persoonlijk gecontacteerd worden om verder af te spreken. Vermits het beschermingsmateriaal dat we voorhanden hebben maar beperkt is, moeten we echt een selectie maken van patiënten die we kunnen behandelen, dit zal sowieso in samenspraak zijn met de patiënt zelf, hij/zij kan dus zelf beslissen of hij/zij al dan niet zijn/haar behandeling reeds wil verder zetten.

De andere patiënten kunnen, indien ze dit wensen, even contact opnemen met ons voor eventuele oefentherapie via video's; wij zullen dit dan zo goed en zo snel als mogelijk proberen in orde brengen. Je kan hiervoor een privébericht sturen via onze facebook-pagina ofwel met een mailtje naar info@kinemotions.be of kinemotions.be@gmail.com.

We houden jullie verder op de hoogte indien er nieuwe maatregelen komen maar we hopen echt dat we vanaf 20 april toch terug kunnen beginnen werken!

Voor de rest wensen we jullie allen en jullie familie een heel goede gezondheid! We hopen dat jullie allen gespaard blijven van dit virus!

#zorggoedvoorelkaar


Bedankt voor het begrip!
Uw Kinemotions-team

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij één van de zaakvoerders van Kinemotions,     Danny Theunis en Hilke Heselmans.

Telefonisch contacteren voor dringende situaties of eventuele vragen of dergelijke kan steeds  via de gsm van Danny of Hilke.

Je kan ook altijd mailen naar info@kinemotions.be of kinemotions.be@gmail.com.

 

Follow  Kinemotions

Eikenstraat 9A Laakdal

Telefoon : 013/66 41 27

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now